SysKit d.o.o.

O tvrtci

SysKit je hrvatska softverska tvrtka posvećena razvoju intuitivne platforme za jednostavno i efikasno upravljanje Microsoftovim okolinama. Naši produkti olakšavaju rad IT profesionalcima i poslovnim liderima u cijelom svijetu. Među brojnim renomiranim brendovima s kojima smo imali priliku surađivati su i LEGO, Loacker, Rimac Grupa i Coca Cola.

Kako bismo stalno ostvarivali uspjehe na svjetskom tržištu, okupili smo sjajnu ekipu stručnjaka koja zajedničkim snagama rješava tehnološke i poslovne izazove. A da bi tako i ostalo, ulažemo znatna sredstva u unaprjeđenje znanja i vještina, kroz edukacije, radionice i tečajeve te odlaske na konferencije, ali i otvorenu komunikaciju, timski rad i internu razmjenu znanja.


S obzirom na to da razvijamo vlastite IT proizvode, sami određujemo prioritete i tempo rada, što nam osigurava ugodnu atmosferu i prilike za predlaganje i ostvarivanje vlastitih ideja.

Remote-first smo tvrtka, ali za potrebe sastanaka uživo, kao i članove tima koji preferiraju hibridni ili rad iz ureda, imamo moderne prostore na 3. katu zagrebačke Fabrike. Uredi su opremljeni svime potrebnim za rad, od višestrukih monitora, ergonomskih stolaca, stolova koje je moguće namjestiti za rad za stajanje, a u kuhinji imamo finu kavu, voće, sokove, grickalice i Xbox.

Radimo u skladu SCRUM metodologije sa sljedećim tehnologijama: C#/ASP.NET Core/.NET Framework, Azure SQL, Azure Cosmos DB, Azure Service Bus, Microsoft Graph API, ReactJS, Redux, TypeScript, GitHub, Azure DevOps.


Sustav benefita stalno se unaprjeđuje, a dio njih možeš pregledati ovdje:

- fleksibilno radno vrijeme i rad prema preferencijama (remote, hybrid, onsite)

- Take Care dani (slobodni dani za brigu o sebi)

- 30 dana godišnjeg odmora

- godišnje nagrade

- jubilarne nagrade

- Cro VISA kartica

- referral bonus program

- različiti financijski benefiti

- božićnica

- božićni poklon za zaposlenike i njihovu djecu

- poklon za rođenje djeteta

- slobodni dan za prvi dan škole (roditeljima djece od 1. do 4. razreda)

- rođendanski poklon

- godišnji medicinski pregled i popuste za daljnje preglede

- vrhunska oprema za rad


Želiš li postati dio našeg tima kojem nije neugodno ispaliti “dad joke” i učiti više o SaaS-u, B2B-ju i svjetskom tržištu, baci pogled na otvorene natječaje na našoj web stranici ili nam pošalji otvorenu molbu. Veselimo ti se!

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

Za ovu tvrtku još nema recenzija. Pomozi svojim kolegama i napiši prvu recenziju 😎