Memgraphd.o.o.

O tvrtci

We are a fast-growing startup in the enterprise software space focusing on developers and helping them solve some of the most complex problems out there using graphs. To depict the massive opportunity ahead, the graph database market is growing 100% year on year, and Gartner predicts the same growth in the future. This job is a brilliant opportunity for anyone wanting to join still a fairly small, but highly ambitious and dynamic team of professionals, grow further within their area and beyond, have ownership over key aspects of the tech stack, and experience what a growing startup is. Memgraph is backed by some amazing investors like M12 - Microsoft’s Venture Fund, Heavybit, Connect, and CounterView Capital. We are headquartered in London, UK, with offices in the UK and Zagreb, Croatia.

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

 • Ocjene

  26.04.2022.

  Plaća:

  Mogućnost napredovanja:

  Benefite koje tvrtka pruža:

  Kako je raditi u ovoj tvrtki?

  Na poslu nikad nije dosadno, svi s kojima radim su susretljivi i voljni surađivati. Raditi se može s bilo koje lokacije, u bilo koje vrijeme osim unaprijed dogovorenih satanaka. Placa je zadovoljavajuca, prati trendove, ali i inflaciju. Sve dodatne pogodnosti su korisne i direktno pozitivno utjecu na work-home balance. Management uvijek posluša sve prijedloge i ideje. Nema straha od izražvanja mišljenja.

 • Ocjene

  25.04.2022.

  Plaća:

  Mogućnost napredovanja:

  Benefite koje tvrtka pruža:

  Kako je raditi u ovoj tvrtki?

  Ekipa je super, posao je zanimljiv. Nema nepotrebnih sastanaka. Stvari se odradjuju. Nitko me ne pinga izvan radnog vremena. Tim je super, uvijek su mi spremni pomoci ako treba. Imamo hibridni nacin rada tako da radim ili od doma ili iz coworking prostora.

 • Ocjene

  02.02.2022.

  Plaća:

  Mogućnost napredovanja:

  Benefite koje tvrtka pruža:

  Kako je raditi u ovoj tvrtki?

  Imamo hibridni način rada. Tko želi može doći raditi u ured ili u coworking prostor, a tko želi može raditi od doma. Imamo različite pogodnosti, od dopunskog zdravstvenog preko budžeta za opremu za home office pa sve do stock optionsa.

 • Ocjene

  02.02.2022.

  Plaća:

  Mogućnost napredovanja:

  Benefite koje tvrtka pruža:

  Kako je raditi u ovoj tvrtki?

  Ja sam full stack developer u firmi pa se bavim raznim tehnologijama. Kako kreiram demo aplikacije, uvijek imam mogućnosti uzeti novu tehnologiju koju želim naučiti i raditi s njom. Ukoliko je netko zainteresiran isključivo za jednu tehnologiju, može se opredijeliti za C++ u Core timu, Python u Field timu ili za neke od web tehnologija u Cloud timu. Potiče se korištenje suvremenih tehnologija. Biti culture fit u ovoj tvrtki znači biti otvorena i komunikativna osoba spremna preuzeti odgovornost. Izvrsna stvar kod startupa je što možeš raditi ono što ti se sviđa i na taj način pomoći tvrtki da uspije. Entuzijazam se izuzetno cijeni, što je meni veoma bitno. Svi zaposlenici su uvijek spremni pomoći. Ovdje se osjećam prihvaćeno i svaki put kad dođem u ured znam da ću provesti dan u smijehu. Odlazak u ured (coworking space) nije obavezan, ako ti se ne da, taj dan ostaneš doma.