Končar - Digitald.o.o.

O tvrtci

KONČAR - Digital je nova, nedavno osnovana IT tvrtka koncerna KONČAR. Fokusirani smo na projekte zelene energetske tranzicije i digitalne transformacije.

Naši stručnjaci već godinama uspješno razvijaju industrijska digitalna rješenja za napredne elektroenergetske mreže, kritičnu i urbanu infrastrukturu te pametne gradove. Otvorena i modularna arhitektura omogućava fleksibilnost, uklapanje u postojeće sustave te mogućnost nadogradnje, uz zajamčenu sigurnost podataka. Primjene su: energetska postrojenja, obnovljivi izvori energije, hibridne mikromreže, javna rasvjeta, toplinski sustavi, sustavi vodoopskrbe i odvodnje, prevencija poplava, mjerenje potrošnje, detekcija gubitaka i energetska učinkovitost u zgradama, nadzor okoliša, buke i kvalitete zraka i drugo.

Uredi su nam u sjedištu Končara u Zagrebu, a naša misija je da stogodišnjim iskustvom koncerna Končar i talentima novih generacija stvaramo održivu digitalnu energetiku, infrastrukturu i društvo.

Nudimo poticajnu radnu atmosferu i izvrsnu priliku za rad, učenje i osobni rast u području koje je u fokusu zanimanja širom svijeta. Aktivno sudjelujemo u obrazovanju IT i softverskih stručnjaka kroz suradnju s akademskom zajednicom, uključujući financiranje postdiplomskih i specijalističkih studija, edukacije o novim IT tehnologijama i sudjelovanje na Europskim istraživačkim projektima.

Naš tim brzo raste, posebno u području razvoja softvera za IoT, Smart City i SCADA sustave. Pridruži nam se!


Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

Za ovu tvrtku još nema recenzija. Pomozi svojim kolegama i napiši prvu recenziju 😎