Happening d.o.o.

O tvrtci

Mi smo međunarodna tech kompanija nastala krajem 2022. godine spajanjem zagrebačkih kompanija Axilis i Superology te pojedinih tech odjela rumunjske sports betting i gaming kompanije Superbet. S oko 500 zaposlenih u uredima u Londonu, Zagrebu i Bukureštu, Happening se nastoji pozicionirati kao transformativni igrač na globalnom IT tržištu.


Vođeni ambicijom da Zagreb postane glavni tech hub Superbet grupe, sada pod jednim krovom svakodnevno razvijamo inovativne betting i trading platforme, kao i nativne aplikacije.


Svojim ljudima želimo osigurati mnogo više od prosječnog company iskustva. Naša in-house platforma – koja uključuje čitav set toolova, storage sustava i sučelja – razvija se gotovo u potpunosti samostalno i ljudima koji se odluče raditi s nama neće nedostajati izazova.


Potičemo kreativan rad onkraj legacyja, odnosno priliku za rad na razvoju novih projekata, a ne samo na održavanju starih. Važan nam je konstantan razvoj vještina i ekspertiza. Radimo na fleksibilnoj kulturi koja potiče zdrav work-life balance kroz slobodnu organizaciju rasporeda, hibridni model rada te inovativnu politiku maksimalnog broja dana godišnjeg odmora.

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

Za ovu tvrtku još nema recenzija. Pomozi svojim kolegama i napiši prvu recenziju 😎