Atos Convergence Creators d.o.o.

O tvrtci

Atos je globalni lider u području digitalne transformacije sa 107.000 zaposlenika i godišnjim prihodom većim od 11 milijardi eura. Kao europski lider u području kibernetičke sigurnosti, računarstva u oblaku i računarstva visokih performansi (HPC), Atos grupa isporučuje cjelovita rješenja po mjeri za sve sektore u 71 državi. Predvodnik u dekarbonizacijskim uslugama i proizvodima, Atos se zalaže za sigurno i dekarbonizirano digitalno poslovanje svojih klijenata. Uređen kao europsko dioničko društvo (SE), Atos je uvršten na Euronext Paris i dio je indeksa CAC 40 ESG i Next 20.


Atos doprinosi oblikovanju budućnosti informacijskog prostora. Zahvaljujući stručnosti i uslugama koje pruža, Atos podupire razvoj znanja, obrazovanja i istraživanja uz multikulturalni pristup te doprinosi unapređenju znanstvene i tehnološke izvrsnosti. Grupa svojim klijentima i zaposlenicima te široj javnosti u cijelom svijetu omogućuje da održivo žive, rade i razvijaju se u sigurnom informacijskom prostoru.

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

 • Ocjene

  02.02.2022.

  Plaća:

  Mogućnost napredovanja:

  Benefite koje tvrtka pruža:

  Kako je raditi u ovoj tvrtki?

  Fleksibilno radno vrijeme, opušteno i prijateljsko okruženje među djelatnicima i managementom, besplatna kava, besplatan parking u garaži za sve djelatnike, firma nositelj certifikata Great Place to Work, raznolike teme na kojima djelatnici mogu raditi i usavršavati se.

  Koji su nedostatci rada u ovoj tvrtki?

  Ništa posebno.