Ericsson Nikola Teslad.d.

O tvrtci

Ericsson Nikola Tesla Grupa regionalni je isporučitelj informacijsko-komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz e-zdravstvo, promet, državnu upravu, e-okoliš, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Svoj uspjeh i budućnost temeljimo na intelektualnoj imovini naše kompanije te znanju i kompetencijama naših stručnjaka koji rade na inovativnim lokalnim i globalnim projektima.


Naše su vrijednosti profesionalnost, ustrajnost, poštovanje i integritet i otvoreni smo za sve koji dijele iste vrijednosti i poput nas cijene stručnost i znanje. Zaposlenje u našoj kompaniji prilika je da radite s najnovijim tehnologijama, na izazovnim projektima u internacionalnim timovima, a knowledge-sharing sesije, code review kao i stalno usavršavanje i certificiranje dio su naše svakodnevnice.


Imamo stimulativna primanja, omogućujemo razne edukacije, vrednujemo i nagrađujemo individualno zalaganje, brinemo o motivaciji i angažiranosti, kao i o napredovanju i razvoju karijera naših zaposlenika. Osim odličnih međuljudskih odnosa, neformalnih i formalnih druženja u našem restoranu, kantini ili vrtu, možemo se pohvaliti i dobrom ravnotežom poslovnog i privatnog života. Naše radno vrijeme je fleksibilno, društveni smo i otvoreni.


Timski rad, pomoć i suradnja među kolegama i odjelima dio je naše kulture po kojoj smo poznati. Kod nas ćete se od samog početka osjećati ugodno i dobrodošlo, a dočekat će vas oprema poput vrhunskog laptopa i standing deska, službeni mobitel sa super tarifom te brojne druge pogodnosti.

Recenzije

Za ovu tvrtku još nema recenzija. Pomozi svojim kolegama i napiši prvu recenziju 😎