RealNetworks d.o.o.

O tvrtci

RealNetworks je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Seattleu i podružnicama diljem svijeta, od kojih se jedna nalazi u Zagrebu.

Radimo na zanimljivim projektima koji se baziraju na ovim područjima: computer vision, face recognition, deep learning, machine learning, AI, data science, NLP... Najčešće nove kolegice i kolege tražimo na projektima SAFR i KONTXT.

Nešto više o nama pročitajte na linku.


SAFR (www.safr.com) je platforma za prepoznavanje lica za live video, vodeća po pitanju izvedbe i točnosti u stvarnom svijetu (prema NIST testiranju), a praktično se primjenjuje u svrhe poboljšanja sigurnosti, analitike i slično.

KONTXT (www.kontxt.com) je platforma za kategorizaciju A2P poruka koja mobilnim operaterima pomaže u povećanju lojalnosti kupaca i ostvarivanju novih prihoda klasifikacijom tekstualnih poruka i antispamom.


Što vam nudimo?

  • Odlične kolege, opuštenu i prijateljsku atmosferu, razne pogodnosti za zaposlenike, mogućnost remote rada s dolascima u ured po potrebi, međunarodno radno okruženje (sjedište u SAD-u), fleksibilnost, dobar balans privatnog i poslovnog života, razmjenu znanja s kolegama i učenje u praksi, uvijek dostupnu kavu, sokove, slatkiše te još puno toga.
  • Radimo na zanimljivim projektima u zanimljivom području i tehnologijama.
  • Otvoreni smo za zapošljavanje kolegica i kolega koji su tek na početku svoje karijere i nemaju (puno) radnog iskustva. Ne morate imati 20 godina iskustva uz tek završen faks, bitno je da ste motivirani za učenje i da imate dobru bazu znanja koju ćete uz nas nadograđivati. I mi smo nekad bili na početku karijere i čekali onu prvu pravu priliku.


Ako smo vam zanimljivi, prijavite se na naše otvorene pozicije ili nas preporučite prijateljima.

Veselimo se što ćemo Vas upoznati! :)


Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija 😕

Recenzije

Za ovu tvrtku još nema recenzija. Pomozi svojim kolegama i napiši prvu recenziju 😎