FAQ

Što je ITJobsCroatia?
ITJobsCroatia.com središnje je mjesto za objavu i pretragu radnih mjesta u području IT-a u Hrvatskoj.

Pretragom drugih portala, pregledom društvenih mreža uočili smo disperziju objava za poslove i čestu ne pokrivenost svih kanala. Na primjer objavu za visoko plaćeni posao možete vidjeti na LinkedIn pretrazi, ali ne i na portalima ili Facebook društvenoj mreži. Cilj portala ITJobsCroatia je objediniti i organizirati poslove u IT-u na jedno mjesto kako bi posloprimcima i poslodavcima olakšao pronalaženje poslova odnosno zaposlenika.

Proučavanjem oglasa primijetili smo da gotovo svi poslodavci koristi već neki sustav za talente i preko njega vrše prijave kandidata. ITJobsCroatia poslodavcu nudi mogućnost postavljanja vanjske poveznice na oglas za posao kako bi kandidat mogao izvršiti prijavu. U slučaju da poslodavac nema sustav za prijavu umjesto poveznice može unijeti email adresu za prijavu kandidata.

Portal ITJobsCroatia je u potpunosti besplatan, ukoliko nam želite pomoći objavite Vaš oglas na portalu i ako se netko zaposli uz pomoć njega mi ćemo bit sretni 😊.
Posloprimci – Kako se registrirati?
U trenutnoj verziji aplikaciji prijava za posloprimce nije moguća. Ako imaš ideju kako bi mogli poboljšati aplikaciju i omogućiti ti dodatne funkcionalnosti koje bi ti bile od koristi javi se na leon@itjobscroatia.com ili ispuni formu na sljedećoj poveznici.
Poslodavci – Kako se registrirati?
Posjeti stranicu ITJobsCroatia.com/register i otvorite glavni profil tvrtke.

Nakon uspješne registracije unutar administracijskog sučelje moći ćeš dodavati ostale članove tima koji će moći upravljati oglasima.
Regruteri – Kako se registrirati?
ITJobsCroatia trenutno ne dozvoljava registraciju profila za regrutere. ITJobsCroatia je namjenjen direktnom kontaktiranju poslodavaca i posloprimaca bez posrednika.
Provjerava li ITJobsCroatia registrirane poslodavce?

Administratori nastoje pregledati svakog novoregistriranog poslodavca. U slučaju sumnje na lažni profil ili nepostojeću tvrtku profil će biti blokiran, a svi oglasi uklonjeni.
Naknade i plaćanja?
Trenutna verzija aplikacije potpuno je besplatna za poslodovace i posloprimce.
Suradnja
Za prijedlog i upite javite se na leon@itjobscroatia.com.
Tko je napravio ovaj super logo?
Za logo je zaslužna talentirana @krafnart.