PRAVILA PRIVATNOSTIPosljednji put ažurirano 01. rujna 2021.


Hvala vam što ste odlučili biti dio naše zajednice u ITJobsCroatia ("Tvrtka", "mi" ili "naše"). Zalažemo se za zaštitu vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate pitanja ili nedoumica u vezi ove obavijesti o privatnosti ili naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na info@itjobscroatia.com.

Ova obavijest o privatnosti opisuje kako bismo mogli koristiti vaše podatke ako:
Posjetite našu web stranicu na adresi itjobscroatia.com
Surađujte s nama na druge povezane načine - uključujući prodaju, marketing ili događaje
U ovoj obavijesti o privatnosti, ako se pozivamo na:
"Web stranica", pozivamo se na bilo koju našu web stranicu koja upućuje ili povezuje s ovim pravilima
"Usluge", mislimo na našu web stranicu i druge srodne usluge, uključujući prodaju, marketing ili događaje
Svrha ove obavijesti o privatnosti je da vam na što jasniji način objasni koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u odnosu na njih. Ako u ovoj obavijesti o privatnosti postoje neki uvjeti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete korištenje naših usluga.

Pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći razumjeti što radimo s podacima koje prikupljamo.


SADRŽAJ

1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?
2. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?
3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI PODJELJENI IKOME?
4. S KIME ĆE VAŠI PODACI BITI DIJELJENI?
5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?
6. JESU LI VAŠI PODACI MEĐUNARODNO PRENOSENI?
7. KOLIKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE?
8. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNE?
9. KOJA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI?
10. UPRAVLJAČKE KARAKTERISTIKE ZA NE-PREAĆENJE
11. AŽURIRAMO LI OVA PRAVILA PRIVATNOSTI
12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKIRATI O OVIM PRAVILIMA PRIVATNOSTI?
13. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI Brisati podatke koje prikupljamo od vas?

1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Osobne podatke koje nam otkrivate.

Ukratko: Prikupljamo osobne podatke koje nam pružate.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno dajete prilikom registracije na web stranicU, izražavate interes za dobivanjem informacija o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na web stranici ili na drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i web lokacijom, odabiru koji napravite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ​​sljedeće:

Osobne podatke koje ste dali. Skupljamo imena; brojevi telefona; email adrese; lozinke; poštanske adrese; i drugi slični podaci.

Svi osobni podaci koje nam dostavite moraju biti istiniti, potpuni i točni.

Podaci se automatski prikupljaju

Ukratko: Neki se podaci - poput vaše adrese internetskog protokola (IP) i/ili karakteristika preglednika i uređaja - prikupljaju automatski kada posjetite našu web stranicu.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete po web stranici. Ove informacije ne otkrivaju vaš specifični identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i korištenju, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL -ovi upućivanja, naziv uređaja, država, približna lokacija, informacije o tome kako i kada koristite našu web stranicu te druge tehničke podatke. Ti su podaci prije svega potrebni za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice, te za potrebe interne analize i izvješćivanja.

Kao i mnoge tvrtke, i mi prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:
Zapisnik i podaci o upotrebi. Dnevnici i podaci o upotrebi odnose se na usluge, dijagnostiku, upotrebu i performanse koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite ili koristite našu web stranicu i koje bilježimo u datotekama dnevnika. Ovisno o načinu na koji stupate u interakciju s nama, ti podaci dnevnika mogu uključivati ​​vašu IP adresu, podatke o uređaju, vrstu preglednika i postavke te podatke o vašim aktivnostima na web stranici (poput oznaka datuma/vremena povezane s vašom upotrebom, pregledanih stranica i datoteka, pretraživanja i druge radnje koje poduzimate, kao što su značajke koje koristite), informacije o događajima na uređaju (kao što su aktivnosti sustava, izvješća o pogreškama (ponekad se nazivaju i 'logovi') i postavke hardvera).
Podaci uređaja. Prikupljamo podatke o uređaju, poput podataka o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup web stranici. Ovisno o korištenom uređaju, ovi podaci o uređaju mogu uključivati ​​informacije kao što su vaša IP adresa (ili proxy poslužitelj), identifikacijski brojevi uređaja i aplikacije, približna lokacija, vrsta preglednika, model hardvera davatelj internetskih usluga i/ili mobilni operater, operacijski sustav i konfiguracija sustava informacija.
Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji, poput podataka o lokaciji vašeg uređaja, koji mogu biti precizni ili neprecizni. Koliko ćemo podataka prikupiti ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji koristite za pristup web stranici.

2. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe koje se temelje na legitimnim poslovnim interesima, ispunjenju našeg ugovora s vama, poštivanju naših zakonskih obveza i/ili vašem pristanku.

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe opisane u nastavku. Vaše osobne podatke obrađujemo u ove svrhe oslanjajući se na svoje legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor uz vaš pristanak i/ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu namjenu navodimo specifična područja obrade na koja se oslanjamo.

Koristimo podatke koje prikupljamo ili primamo:
Zatražite povratne informacije. Možemo koristiti vaše podatke kako bismo zatražili povratne informacije i kontaktirali vas o vašem korištenju naše web stranice.
Za upravljanje korisničkim računima. Vaše podatke možemo koristiti za upravljanje našim računom i njihovo održavanje u ispravnom stanju.
Za slanje administrativnih podataka vama. Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje informacija o proizvodima, uslugama i novim značajkama i/ili podatke o promjenama naših uvjeta i pravila.
Radi zaštite naših Usluga. Vaše podatke možemo koristiti kao dio naših napora da našu web stranicu očuvamo sigurnom (na primjer, za praćenje i sprječavanje prijevara).
Za provođenje naših uvjeta i pravila u poslovne svrhe, u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima ili u vezi s našim ugovorom.
Odgovoriti na pravne zahtjeve i spriječiti štetu. Ako primimo sudski poziv ili drugi pravni zahtjev, možda ćemo morati pregledati podatke koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti.
Za isporuku i olakšavanje isporuke usluga korisniku. Možemo koristiti vaše podatke kako bismo vam pružili traženu uslugu.
Odgovoriti na upite korisnika/ponuditi podršku korisnicima. Možemo koristiti vaše podatke kako bismo odgovorili na vaše upite i riješili sve potencijalne probleme koje biste mogli imati s upotrebom naših usluga.
Za slanje marketinške i promotivne komunikacije. Mi i/ili naši marketinški partneri treće strane možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u naše marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada iskažete interes za dobivanjem informacija o nama ili našoj web stranici, pretplatite se na marketing ili nas na drugi način kontaktirate, od vas ćemo prikupljati osobne podatke. U bilo kojem trenutku možete odustati od naše marketinške e-pošte (pogledajte dolje "ŠTA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI").
Isporučuje vam ciljano oglašavanje. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz prilagođenog sadržaja i oglašavanja (i za rad sa trećim stranama koje to rade) prilagođene vašim interesima i/ili lokaciji te za mjerenje njegove učinkovitosti.

3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI PODJELJENI IKOME?

Ukratko: podatke dijelimo samo uz vaš pristanak, radi poštivanja zakona, pružanja usluga, zaštite vaših prava ili ispunjavanja poslovnih obveza.

Na temelju sljedeće pravne osnove možemo obrađivati ​​ili dijeliti vaše podatke koje posjedujemo:
Pristanak: Možemo obrađivati ​​vaše podatke ako ste nam dali poseban pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u određene svrhe.
Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati ​​kada je to razumno potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa.
Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati ​​vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.
Zakonske obveze: Možemo otkriti vaše podatke tamo gdje smo zakonski dužni to učiniti u skladu s primjenjivim zakonom, zahtjevima vlade, sudskim postupkom, sudskim nalogom ili pravnim postupkom, kao što je odgovor na sudski nalog ili poziv na sud (uključujući kao odgovor javnim tijelima da ispune zahtjeve nacionalne sigurnosti ili provedbe zakona).
Vitalni interesi: Možemo otkriti vaše podatke ako smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s potencijalnim kršenjima naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim aktivnostima, ili kao dokaz u parnice u koje smo uključeni.
Točnije, možda ćemo morati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:
Poslovni transferi. Vaše podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi sa, ili tijekom pregovora, o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugom poduzeću.
Dobavljači, konzultanti i drugi pružatelji usluga trećih strana. Vaše podatke možemo podijeliti s dobavljačima trećih strana, pružateljima usluga, izvođačima ili agentima koji za nas ili u naše ime obavljaju usluge i zahtijevaju pristup takvim podacima za obavljanje tog posla. Primjeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, dostavu e-pošte, usluge hostinga, korisničku podršku i marketinške napore. Možemo dopustiti odabranim trećim stranama da koriste tehnologiju praćenja na web stranici, što će im omogućiti da u naše ime prikupljaju podatke o vašoj interakciji s našom web lokacijom s vremenom. Ti se podaci mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, utvrđivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili značajki i bolje razumijevanje mrežnih aktivnosti. Osim ako nije opisano u ovoj obavijesti, ne dijelimo, ne prodajemo, ne iznajmljujemo ili trgujemo bilo kojim vašim podacima s trećim stranama u njihove promotivne svrhe. S našim obrađivačima podataka imamo ugovore koji su osmišljeni kako bi zaštitili vaše osobne podatke. To znači da oni ne mogu učiniti ništa s vašim osobnim podacima, osim ako im mi to nismo naložili. Također nećemo dijeliti vaše osobne podatke ni s jednom organizacijom osim s nama. Isto tako se obvezuju zaštititi podatke koje spremamo u naše ime i čuvati ih tijekom razdoblja koje mi naložimo.

4. S KIME ĆE VAŠI PODACI BITI DIJELJENI?

Ukratko: podatke dijelimo samo sa sljedećim trećim stranama.

Vaše podatke dijelimo i otkrivamo samo sa sljedećim trećim stranama. Ako smo vaše podatke obradili na temelju vašeg pristanka i želite opozvati vaš pristanak, obratite nam se putem podataka za kontakt navedenih u donjem odjeljku pod naslovom "KAKO SE MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ OBAVIJESTI?".
Usluge računalstva u oblaku
Amazon web usluge (AWS)
Optimizacija sadržaja
Google fontovi, YouTube video ugrađivanje, Instagram ugrađivanje, društveni dodaci za GitHub i widget JWPlayer Out-player
Web i mobilna analitika
Google Analytics

5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?

Ukratko: Možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka uz kolačiće koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice.

Koristimo kolačiće kako bi sve značajke stranice mogle ispravno funkcionirati.

6. JESU LI VAŠI PODACI MEĐUNARODNO PRENOSENI?

Ukratko: Vaše podatke možemo prenositi, pohranjivati ​​i obrađivati ​​u drugim zemljama osim u vašoj.

Naši poslužitelji nalaze se u Sjedinjenim Državama i Saveynoj Republici Njemačkoj. Ako pristupate našoj web stranici izvan Sjedinjenih Država, imajte na umu da mi vaše podatke možemo prenijeti, pohraniti i obraditi od nas u našim objektima i od trećih strana s kojima možemo podijeliti vaše osobne podatke (pogledajte "S KIME ĆE VAŠI PODACI BITI DIJELJENI?" gore), u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.

Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru (EGP) ili Ujedinjenom Kraljevstvu (UK), te zemlje možda ne moraju nužno imati tako sveobuhvatne zakone o zaštiti podataka ili druge slične zakone poput onih u vašoj zemlji. Ipak ćemo poduzeti sve potrebne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke u skladu s ovom obavijesti o privatnosti i važećim zakonom.

Standardne ugovorne klauzule Europske komisije:

Proveli smo mjere za zaštitu vaših osobnih podataka, uključujući korištenje standardnih ugovornih klauzula Europske komisije za prijenos osobnih podataka između naših tvrtki iz grupe i između nas i naših pružatelja usluga trećih strana. Ove odredbe zahtijevaju od svih primatelja da zaštite sve osobne podatke koje obrađuju podrijetlom iz EGP-a ili UK-a u skladu s europskim zakonima i propisima o zaštiti podataka. Naše standardne ugovorne klauzule mogu se dostaviti na zahtjev. Proveli smo slične odgovarajuće mjere zaštite s našim pružateljima usluga i partnerima trećih strana, a dodatne pojedinosti mogu se dostaviti na zahtjev.

7. KOLIKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrha navedenih u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše ćemo osobne podatke čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (poput poreznih, računovodstvenih ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od razdoblja u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kad nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili anonimizirati takve podatke, ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u arhivi sigurnosnih kopija), tada ćemo sigurno pohraniti vaše osobne podatke i izolirati ih od daljnje obrade sve dok nije moguće brisanje.

8. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNE?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene radi zaštite sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da zaštitimo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može biti zajamčen kao 100% siguran, stoga ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti mogu uništiti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, ukrasti ili izmijeniti vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice je na vlastitu odgovornost. Web stranici biste trebali pristupiti samo u sigurnom okruženju.

9. KOJA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI?

Ukratko: U nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora (EGP -a) i Ujedinjenog Kraljevstva (UK), imate prava koja vam omogućuju veći pristup i kontrolu nad vašim osobnim podacima. Račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

U nekim regijama (poput EGP-a i Velike Britanije) imate određena prava prema važećim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (I) zatražiti pristup i dobiti kopiju vaših osobnih podataka, (II) zatražiti ispravak ili brisanje; (III) ograničiti obradu vaših osobnih podataka; i (IV) ako je primjenjivo, na prijenos podataka. U određenim okolnostima možete također imati pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka. Da biste podnijeli takav zahtjev, upotrijebite dolje navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije njezinog povlačenja, niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi na temelju zakonitih razloga obrade osim pristanka.

Ako imate prebivalište u EGP-u ili Velikoj Britaniji i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove kontaktne podatke možete pronaći ovdje: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, podaci za kontakt nadležnih tijela za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ako imate pitanja ili komentare o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poruku na info@itjobscroatia.com.

Informacije o računu

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na svom računu ili ga ukinuti, možete:
Kontaktirajte nas koristeći navedene kontakt podatke.
Na vaš zahtjev za ukidanjem računa deaktivirat ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, možemo zadržati neke podatke u svojim datotekama kako bismo spriječili prijevaru, riješili probleme, pomogli u istragama, proveli naše Uvjete korištenja i/ili bili u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima.

Kolačići i slične tehnologije: Većina web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće. Ako želite, obično možete odabrati da postavite preglednik tako da uklanja kolačiće i odbija kolačiće. Odlučite li ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naše web stranice. Za isključivanje oglašavanja na temelju interesa oglašivača na našoj web stranici posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Odustajanje od marketinga putem e-pošte: U bilo kojem trenutku možete se odjaviti s našeg popisa marketinških adresa e-pošte klikom na vezu za odjavu u e-porukama koje šaljemo ili nas kontaktirate koristeći dolje navedene detalje. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinških e-adresa, međutim još uvijek možemo komunicirati s vama, na primjer kako bismo vam slali e-poštu u vezi s uslugama koja je potrebna za administraciju i korištenje vašeg računa, za odgovaranje na zahtjeve za uslugu ili za druge u marketinške svrhe. Da biste se na drugi način isključili, možete:
Pristupite postavkama računa i ažurirajte svoje postavke.

10. UPRAVLJAČKE KARAKTERISTIKE ZA NE-PREAĆENJE

Većina web preglednika i neki mobilni operacijski sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Do not Not Track ("DNT") ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju sklonost privatnosti da se ne prate i prikupljaju podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži. U ovoj fazi nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćuje vaš izbor da se ne prati na mreži. Ako se usvoji standard za praćenje na mreži koji se moramo pridržavati u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

11. AŽURIRAMO LI OVA PRAVILA PRIVATNOSTI

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest po potrebi kako bismo ostali usklađeni sa relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom "Posljednji put ažurirano", a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude javno dostupna. Ako unesemo bitne promjene u ovu obavijest o privatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Pozivamo vas da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili obaviješteni o tome kako štitimo vaše podatke.

12. KAKO SE MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentare o ovoj obavijesti, možete nam poslati e-poruku na info@itjobscroatia.com.

13. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI Brisati podatke koje prikupljamo od vas?

Na temelju mjerodavnih zakona vaše zemlje, možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti te podatke ili ih u nekim okolnostima izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje vaših osobnih podataka možete nam poslati e-poruku na info@itjobscroatia.com.